TicToc KPop Fashion


Проучете Kpop стила, който завладя TikTok в тази глупава игра за разкрасяване! Преди да можете да снимате барабана си, трябва да подредите зоната си за преобличане! Когато това приключи, разгледайте богат избор от очна линия, рокли, грим, червило оттам, небето е границата! Споделете удивителното си облекло със света, след като сте готови.

TicToc KPop Fashion е игра за отдих, в която помагате на един от вашите спътници да се превърне в звезда на известна уеб базирана развлекателна сцена. Помогнете й да планира забележителни публикации, като изберете правилния грим и дрехи. Играта ще ви покаже моментално какви видове грим и украшения искате да изберете, но това ще изчезне бързо. Или ги задръжте добре, или щракнете върху бутона за улика, за да ги накарате да се покажат отново. Изберете подходящите тоалети и съучастници, за да изглежда тя адекватно модерно, за да печелите харесвания и повторни публикации! Можете да закупите нови неща, като получите много предпочитания след публикуването на снимката. Имате ли необходимите неща, за да станете известен козметик? Покажете на всички, че имате способността за това.

Много известни звезди поддържат своите онлайн дневници в такава забележителна социална интернет мрежа като Tik Tok. Днес в играта TicToc K-POP Fashion ще помогнете на някои от тях да планират заснемането на записи за TikTok. Преди вас на екрана ще бъде забележима младата дама, която ще остане в стаята си. Около него ще има контролно табло със символи. Докосвайки ги, можете да играете конкретни дейности с младата дама. Можете да нанесете грим навсякъде и да й направите прическа. След това ще изберете облекло за младите дами от предложените облекла, както бихте предпочели. В момента, в който тоалетът е поставен върху младата дама, ще получите обувки, украшения и различни украшения.

TikTok Fall Fashion е игра за козметика и разкрасяване, за да помогне на трите прекрасни млади дами да останат наясно с най-новия есенен стил.

Помогнете на нашата мощна компания да се облече в най-новите облекла с K-pop тематика с Tictoc KPOP Fashion! Корейската поп класификация има голям брой фенове като цяло и се издига с новия си стил. Нашият модел трябва да запише записи с рокли и декорации, които отговарят на този модел. Бихте ли могли по всяко време да й помогнете да консолидира най-добрите парчета?

Тази млада дама има огромен брой поддръжници и няма да спре в нито един момент в близко бъдеще! Тя поставя началото на новите прецеденти, а корейските поп звезди треперят тази средата на годината. По тази линия нашият модел е влюбен в този модел и трябва да направи няколко барабана в този стил. Последвайте я до гардероба и й помогнете да избере най-добрите парчета! Като цяло трябва да й помогнем да влезе в това настроение. Вземете парченцата от сърцето й и скъсани снимки, за да я развеселите. В момента сте подготвени! Обърнете внимание на нейните мисли относно външния вид на следващото видео и изберете тях първи. Използвайте разумно плана си за ограничени разходи. Сложете козметиката и разнообразието на очите, от което се нуждае, преди да продължите към зоната за облекло. Изберете дрехите, от които се нуждае, и ги съчетайте с желаните от вас украшения, без да удряте на камък финансово. Добавете няколко индивидуални контакта и запишете видеоклипа! Вашите привърженици ще го обожават!