Mr Bullet 3D


Предстои фантастична забавна игра, изпълнена с активност, забавление и много нива на тестване. Играйте сега г-н Bullet 3D друга ограничителна игра Търсите игра, която може да ви ангажира, заредена с активност и куп забавления? тази игра е за вас, в този мач за стрелба ще контролирате героя г-н Булет и ще му помогнете с насочването и ще стреляте по правилния начин, опитайте се да изчисли точките, отскочете и се заемете с патроните си, за да унищожите специалистите на всяко ниво , поиграйте се с този динамит Нова игра от нашия асортимент от безплатни игри.

В тази игра с дизайни в 3D климат можете да прекарате чудесно, побеждавайки всяко ниво в типичен режим с над 15 нива, общо в обикновения режим и можете да се покорите с придружаващия режим заложници, който е значително по-взискателен и забавен.

Енергизиращата игра Shooter Shooter се завръща! Поставете пръста си върху спусъка и стреляйте на всяко място, от което имате нужда. Мислете като експертни стрелци и направете методологията си, за да стигнете до всички врагове с остатъците от снаряди. Внимавайте за пречките, които ви пречат и не стреляйте по затворниците. Играйте 3 различни режима на игра в триизмерен изглед и завършете над 40 нива в тази активна озадачаваща игра.