Jumpero


Раса андроиди живее на една от планетите, изгубени в космоса. Подобно на нас, тези животни обичат да спортуват и често организират различни състезания. Днес, в новата игра Jumpero, вие ще помогнете на вашия човек да спечели съперничеството на препятствията. Пред вас на екрана ще видите вашия човек, който остава на началната линия със своите опоненти. При знака всички членове на опозицията ще продължат стъпка по стъпка напред, за да продължат напред. Погледнете внимателно към екрана. Вашият светец трябва да придобие определена скорост и да надмине всеки негов съперник. По време на транзитно преминаване през различни видове препятствия. Придвижвайки се към тях, вие ще карате вашата легенда да отскача и да лети във въздуха през тези възпиращи средства. По същия начин трябва да събирате различни неща, разпръснати и разпръснати. Те ще ви донесат фокуси и могат да дадат на вашия светец различни награди.

Jumpero е страхотна игра за възпиране на сцената, в която трябва да направите своя спринтьор, подобен на Ragdoll, да скочи, за да стоите далеч от всяка една от опасностите. Бягайте, отскачайте, използвайте своя реактивен пакет и правете каквото можете, за да игнорирате всяка приближаваща се пречка - от огромни скали до блокиране на фасади или преместване на кофи за боклук.

Тази игра ви предлага завладяваща физическа наука и развитие на характера, които я правят значително по-приятна. Докоснете екрана и задръжте, за да зададете заглавието на вашите скокове, за да имате възможност да отскачате над статиите. Искате ли да доминирате във всяка раса? Открийте сега и прекарайте няколко хубави моменти, играейки Jumpero, друга страхотна безплатна интернет игра!