Empire World War 3


Empire World War 3(Войни на хилядолетието) е MMO техника, игра в космоса. Изградете селище на Марс и се бийте за много необичайни и ценни активи. Разработете авангардна космическа въоръжена сила и се бийте с огромен брой различни играчи по целия свят и организирайте съюзи с различни офицери за сериозно предимство.

Съберете множество невероятни войници, за да защитите вашето селище и да разследвате магазините на Марс за хилядолетието. Хиляди години е необичаен актив, който трябва да откриете и транспортирате до търговската федерация на Марс. Лодка обаче, колкото може разумно да се очаква да се превърне в преобладаващата военна сила от външната страна на Марс.

Изградете и разширете вашата база за бързо и ефективно създаване на единица и активирайте дъската. Можете да актуализирате своите структури и звена и да изследвате нови неща, докато напредвате. Тази игра има активна интерактивност и богат асортимент от единици и технологии се движи нагоре, за да ви даде предимство. Присъединете се към Войните на хилядолетието днес и измислете своето царство на Марс!

Войните на хилядолетието са безмилостни битки между различни корпоративни групи за изграждане на контрол с най-голяма полза. Ще трябва да използвате набор от стратегии, като например да кажете на военните да ограбят вражески бази, да блокират конкурентни пратки, за да вземат активи, и да се биете с епични войни, когато имате възможност.

Точно както изследването на нови иновации и методологии за придобиване на надмощие, присъединяването към партньорства е основен ключ към постиженията в Empire: World War 3. Обединете се с невероятни авторитети, за да подобрите възможните си резултати и да увеличите ползата си. В крайна сметка ще управлявате Марс федерацията за търговия като главен изпълнителен директор и ще получите единствено по рода си предимства.