Rainbow Pinball


Преминете през входовете на това очарователно царство за омагьосано аркадно изживяване. Бихте ли успели да получите висок резултат, докато оценявате тази блестяща и енергична машина за пинбол?

Rainbow Pinball е забавна и красива игра за забавление с очарователни тематични вселени. Снимайте пинбола, съберете колкото се може повече фокуси и открийте мистериозния кръг за награда. Покажете способностите си за реакция и получете най -високия резултат!

Участвайте в този завой към вида пинбол. Изпратете топката си и след това ударете топката с гребла, за да я запишете на дъската, доколкото това е възможно. Когато загубите изцяло топките си, ще разберете какъв е последният ви резултат.

Rainbow Star Pinball е аркадна игра в ретро стил, създадена от b10b. Rainbow Star Pinball завърта примерната игра на пинбол, като й придава невероятно ярък вид. В тази игра ще влезете в мистичен свят, ще избягате от очарованата гора, ще се срещнете с еднорози, ще се присъедините към суверените и принцесите на сърдечния им бал и в крайна сметка ще откриете всяко богатство към финала на дъгата. Пригответе се да участвате в тази интригуваща игра на пинбол!

Rainbow Pinball е умна и жива игра за активност с очарователни тематични вселени. Застреляйте пинбол, съберете каквото и да е фокусиране на броя, както може да се очаква разумно, и намерете кръга с мистериозна награда. Покажете способностите си за отговор и вземете най-високия резултат.

Преминете покрай вратите на това очарователно царство за свръхестествено аркадно изживяване. Бихте ли могли да получите висок резултат, докато оценявате тази брилянтна и оживена пинбол машина?