Pocket Sniper


Ще помогнете на градския експерт стрелец да постигне всички цели. Всъщност не предполагат нищо и спокойно ходят или играят определени дейности на върха на висока структура или обикалят скромна общност в стила на Дивия Запад. Който и да е той: военните, бойците, учените, разбойниците на добитъка - това са в по-голямата си част противници, замаскирани потисници, базирани на страх, които трябва да бъдат заличени. За да спестите амуниции, можете да използвате бъчви с гориво или смес, да останете в готовност, докато обективът или по-добрата методика малко опасното отделение и да направите снимки. Боеприпасите са ограничени, така че вашата находчивост се приема с удоволствие. На определени нива ще изглеждат честни хора, които не могат да бъдат застреляни. Вие сами трябва да разберете кой от тях е кой и да не се бъркате, във всеки случай нивото ще излезе кратко в Pocket Sniper.

Уеб базираната игра Pocket Sniper ви предлага да репетирате с песъчинки. Ще имате различни цели. Основното начинание е да посочите добре и да влезете директно в целта. Тази игра ще заинтересува младите мъже, както всеки индивид, който трябва да оцени отпечатъка. Започнете играта в момента и завършете ценете стрелба.

Снимайте изцяло целите си в тази страхотна преносима приятна игра стрелец. Стремете се към изцяло вашите цели, докато изпълнявате много мисии в тази забавна онлайн игра стрелец. Намалете създателите на проблеми и превърнете пътищата в червено, докато станете експерт.