Hamster Maze


Бъдете организация за очарователен малък хамстер в Hamster Maze! Това е вселената на малките хамстери и вие сте тук, за да наблюдавате тяхното преживяване. Пригответе се да прекарате страхотно очарователно време в тази игра, докато наблюдавате как малки хамстери тичат навсякъде!

С цялата си мекота, тези малки хамстери са тук, за да изпълнят сърцето ви с радост. В тази игра ще имате етапи, заредени с различни пречки и ще награждавате натурални продукти на всяко ниво. Можете да се справите с мекия спътник, като плъзнете малката топка в правия кръг, както е посочено от лагера, от който се нуждаете, за да го вземете. Така малкият хамстер ще продължи на сцената. Тук-там то трябва да се изкачи на препятствие, понякога трябва да преминава през движещи се етапи, но последователно ще го гледате как движи своето омекотено тяло. Докато оказвате очарователно въздействие, можете да събирате и натурални продукти. Можете да ги използвате, за да отворите нови хамстери! Приятно прекарване на тази практична и очарователна игра с удивителен 3D дизайн.

Водете своя забавен и очарователен хамстер през лабиринта, пълен с кори.

Изкачвайте стъпала, балансирайте на люлка, плъзгайте се по топки, търкаляйте се през цилиндри и преминавайте много други забавни и интуитивни граници. Нищо не може да ви спре по пътя към идеалната храна! Водете хамстера с инстинктивен контрол с една ръка и участвайте в интересните движения на вашия домашен любимец.

Ощипайте своя хамстер както и да е необходимо! Спасете хамстерите, за да ги вземете. Сложете нещо друго, украшения, шапки и дори мустаци. Присъединете се към тях, за да получите най-много мода или най-умния хамстер. Напредвайте в играта, за да отворите значително повече персонализации.

Има още един домашен любимец в семейството! Вярно ли е или не, че сте готови да подготвите напълно своя хамстер в Hamster Maze, докато го водите през лабиринт, пълен с капани и различни препятствия?

Придвижете се до миризмата на чедър, изкачвайте стъпала непрестанно, тествайте равновесието си на люлката, плъзнете се през дълги и тънки цилиндри и демонстрирайте, че вашият домашен любимец е най-невероятният на планетата, като преодолява границите - отведете го до крайната цел за най-кратък срок време е възможно да участвате в една възхитителна награда! Можете да похарчите ползите си за поставяне на нещо друго, екстри и дори признатите му мустаци. Успех на теб...