Anna Wedding Cake And Decor


Ще се случи голямо сватбено събитие. Както разбирате, че замръзналата принцеса Анна е била влюбена в Кристоф, така тя е признала предложението му за годеж и е готова да се омъжи за него. В момента Елза (сестра Анна) се нуждае от възхитителна сватбена торта за брака си. В тази безплатна уеб базирана игра за готвене вашата отговорност е да й помогнете да се справи като такава и освен това да обогатите лобито за събиране, за да се почувствате по-добре. Вашата помощ ще ви бъде от съществена помощ, докато тя изпитва различни проблеми.?

В тази готина игра за готвене за млади дами, вашите способности за готвене и изобретателност се подобряват мощно. Без съмнение ще оцените тази изключително енергична и възхитително планирана игра, когато помогнете на Елза да направи всички действия, необходими, за да направи бракът на сестра й забележителен повод за нейното семейство. Следвайте всички ценни и подкрепящи указания и се опитайте да приготвите изключително вкусната торта за нея. Винаги, когато сте подготвени, не забравяйте да го завършите с помощта на други вкусни неща.?

Ще има страхотен и забележителен повод за сватба, направен от Ана и Кристоф. Frozen търси вашата помощ. Опитайте се да не стоите по-дълго! Елате и поемете задачата да приготвите страхотна сватбена торта, която не сте правили преди. Ана също предава някои специални и феноменални довършителни решения директно от вашите стилни стилове, преди да реши кой да избере за нейния огромен ден. Успех и оценявам!