PizzaFall


PizzaFall е безспорно вълнуващо аркадно изживяване, при което поемате командването над парче пица, оборудвано със стрелци на крака. Преминете през последователно променящите се нива, заредени с ароматни врагове като пържени картофи, чийзбургери и смесени зеленчуци. За да сте сигурни, че ще преминете нивото жив, ще трябва да използвате бързите си рефлекси, за да ги отблъснете. Procure salami се фокусира върху отварянето на асортимент от подобрители, разпръснати през многобройните страхотни нива на играта. Може ли да се каже, че сте готови да прекъснете дейността и да станете окончателна легенда за пица?

PizzaFall е игра на етап на активност, в която играете като парче пица, което трябва да се бие срещу други пребиваващи разновидности на бързо хранене, странни растения и диви създания и да се спусне в кладенеца. Вземете забележителен редизайн и го пригответе към вашата пица, за да го активирате и да ги направите безмилостни! Преминете през различни области като планини, градски общности и канализация. Използвайте пушката си, за да убиете всеки един от вашите противници. Открийте и подгответе способности през цялата си екскурзия, за да се превърнете в силна сила срещу тези врагове. Тази игра предлага тестова интерактивност, непредвидени преживявания на всяка стъпка от пътя и безспорно вълнуваща среща, която със сигурност ще ви удовлетвори! Независимо дали сте внимателно подготвен играч или нов в класа, вие ще станете зависими и потопени в изживяването, което ще ви накара да искате още и още.

PizzaFall е увлекателна аркадна игра, която консолидира компонентите на шутър и платформинг. Главният герой е парче пица, което се подлага на рисковано преживяване, за да спаси света от ужасни опасности. Илюстрациите са направени в прекрасен пикселен стил, което придава на играта изключителна привлекателност. Всяко ниво е нарисувано с внимание към детайла, а активността на героите и враговете го прави буйно и динамично. Намеците за стрелба, околен звук и аудио ефекти поддържат напрежението през цялото пътуване на пицата.