Hello Kitty and Friends Jumper


С Hello Kitty Jumper сте добре дошли на едно чудесно прескачащо преживяване! Можете да срещнете най -скъпите й спътници, да съберете купища фокуси и да отворите нови кожи! Всичко, от което се нуждаете, е вашата способност за фиксиране и определяне на времето, за да прескочите изцяло през триумфа. Пригответе се да скочите в тази блестяща вселена на Кити Уайт и нейните спътници. Какво ще кажете да възприемем броя на резултатите, които можете да направите, за да имате място в тази зашеметяваща игра!

От предградията на Лондон до вашите реални екрани! Това поразително изживяване на Hello Kitty ви отвежда във вселена от чудеса с тази мейнстрийм млада дама и нейните спътници! По същия начин, както тя казва: „Никога не можете да имате прекомерен брой спътници!“. Keroppi, Badtz Maru и My Melody също са изключително нетърпеливи да ви поканят тук! В тази игра целта ви е да скачате толкова дълго, колкото можете и да получавате високи резултати. Тази сладка млада дама обича да подскача от едно дърво в друго. Това е причината дебелите пръчки да идват постоянно. Щракнете с мишката или докоснете екрана, за да направите скок на Кити. При случай, че планирате планирането си и завършите монтирането на пръчката в съгласие помежду си, можете да направите комбинации! С вашите резултати можете да отваряте нови кожи и условия от магазина в играта. Всичко, от което се нуждаете, е да стигнете до количеството награди, съставени под героите и основите. Успех и приятно прекарване в играта!

Hello Kitty and Friends Jumper е аркадна игра с един бутон, която помага на героите ви от Hello Kitty номер 1 да скочат и да пристигнат ефективно на движещите се сцени.

Изработете наистина висок връх в Hello Kitty and Friends Jumper! Колко огромен бихте могли да успеете в тази безплатна онлайн игра Hello Kitty?

Присъединете се към Hello Kitty, докато тя рикошира посоката си до върха, който може да стане висок като висок! Бихте ли могли да й помогнете да скочи на сцените, тъй като те са добавени към конструкцията в тази бързо движеща се игра за младежи? При случай, че не успее на всеки, тя ще трябва да започне от самото начало през цялото време.