Box Tower


Кули в рамките на международните блокове се изграждат постоянно и за това непрекъснато няма достатъчно строители. Много разноцветни домове вече увеличават разстоянието и вие бихте могли да допринесете. Може би с удоволствие ще бъдете обичайно място за екипажа, в случай че сте способни умело да се представяте с прехвърляне на блокове. Проектът в кулата на спортната кутия - навреме, за да се предотврати прехвърлянето вътре в хоризонталния самолет на обекта, за да бъде възможно най-точно свързан с предходния. Можете да създадете ad infinitum чрез поставяне на мега класации. Ако устройството вече не отговаря на безотказно вътре в центъра, стърчащите компоненти могат да бъдат намалени и за следващата тухла околността за засаждане може да бъде по-малка. За настройка всъщност кликнете върху или натиснете пръст на екрана.

Как няколко от кошчетата, които може да са с еднакви размери, можете да сложите един върху друг? Ако в близост до полето, което регионът ви остава извън предходното поле, следващото поле може да е по-малко. Предизвикайте приятеля си и се състезавайте за изграждането на най-добрата кула. Можете да управлявате спорта чрез „Щракване с левия бутон“ или чрез контроли за контакт извън вашето мобилно устройство. Късмет!

Box Tower е пъзел за отдих, при който участникът трябва да подрежда блоковете възможно най-точно, за да направи кулата по-висока и да победи прекалената си оценка. Спрете блока точно в секундата и се опитайте да се предпазите от разбиване на блока на по-малки порции. Запазете отличен ритъм и създайте най-високата кула, която можете! Колко разстояние можете да изминете?

Опитайте се да изправите правоъгълно частите безупречно, докато подреждате кулата си към небето. Подобно на спортния стек, който е напълно способност за смях, базирана предимно на напълно прекомерна отдих, от която безпроблемно ще се пристрастите.