Run Of Life 3D


В интригуващата нова 3D игра Run Of Life вие ще участвате в нещо като бягане съперничество. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, останала на началната линия. На знака вашата легенда ще върви напред стъпка по стъпка, придобивайки скорост. Огледайте внимателно улицата. Върху него ще бъдат разпръснати различни статии. Събирайки ги, вашата личност всъщност ще иска да стане по-млада или обратното, да остарее. Вашата задача е да накарате светеца да събере всички неща и да се втурне към крайната цел на толкова възраст, колкото и към началото на състезанието.

Оценете още една поразителна игра на паркур в мрежата в нашия асортимент с житейска тематика! Вижте какъв живот ще постигнете, докато напредвате през пиесите.

Изживейте друг живот на всяко ниво, но внимавайте, за да не остареете прекалено, преди да стигнете до края.

Животът ви е пред вас в Run of Life 3D! Получавате възможността да разберете какво ще се случи в живота ви и какво ще се случи с вас! Вашите решения променят бъдещето ви и тук е еквивалентно на живота. Имате дълъг живот пред вас, за да оформите. По този начин трябва да разберем как ще се справите със своето съзряване!

Ще започнете тази игра като млада дама. Това ще бъде отправното място на вашия живот в тази репродукция. През цялото време вашите решения ще решат как ще узреете. Ще има много възможности за избор, които трябва да разглеждате през цялата игра. В момента, когато имате два избора, за да изберете един, опитайте се да изберете този, който ще ви направи по-млади. Няколко решения като пушенето ще ви направят по-утвърдени и вашата цел е да приключите тази игра толкова млади, колкото може да се очаква. Колкото по-млади сте точката, в която завършвате етапа, толкова по-високо ще се качвате на стъпалата, които ви висят здраво към края. Всеки път, когато можете да се придвижите по-високо по стъпалата, ще имате превъзходен етап през ежедневието. В момента трябва да се качим на сцената, да си направим почивка за живота ви и да се опитаме да останем млади.

Run Of Life 3D е забавна игра на паркур, в която ще играете като индивид, който се опитва да продължи живота си. Играта е за решения, които сте взели, докато се разхождате. От вас зависи да изберете съществуването, което трябва да водите. На всяко ниво всъщност ще искате да стигнете до алтернативен живот. Бъдете внимателни, за да не остареете прекалено, преди да стигнете до крайната цел. Наистина по това време можете да стигнете до превъзходния вход. Бъдете възможно най-млади.

Run Of Life 3D е забавна игра на паркур с темата за живота. Също така какъв живот бихте могли да постигнете в играта? Съгласете се с решението си, докато останете твърди и продължите с дълъг живот. Можете да срещнете друг живот на всяко ниво, но внимавайте, за да не се окажете прекалено стари, преди да стигнете до края! Също така не забравяйте да планирате следващия Живот.