Shoot'n'Shout Turbo


Shoot'n'Shout Turbo е активна игра, в която поставяте точката си под лупа, като стреляте по зверове. Ненормални външни животни са атакували Земята и вие сте главната легенда, която може да ги спре! Вземете своето оръжие и базука, за да се отървете от множеството врагове и да спасите света в този базиран на науката за материалите мач със стрелба. Насочвайте внимателно и стреляйте по всяко едно от чудовищата, но бъдете внимателни, за да не пропуснете или похабите охлювите си - във всеки случай ние като цяло сме нещастни.

Вземете оръжие и базука и се опитайте да убиете враговете. Направете всичко възможно, за да ги изхвърлите. Освен да стреляте, вие също ще трябва да разберете как да преодолеете препятствията. Проследете подредбата и станете истинска легенда.

Домейнът на една от виртуалните вселени беше атакуван от външни хора, които искат да потискат всеки един от местните хора. Личността на играта не е съгласна с тази ситуация и по този начин обявява битка срещу всички натрапници. Заслужава си да се превърнете в негов съучастник и по време на една интригуваща игра да помогнете за унищожаването на всички врагове.