Cursed Treasure 2


В тази нова интересна и изумителна уеб базирана игра трябва да си осигурите многобройните състояния. Изработете охранителните си кули, които ще ви предпазят от измами и коварства. Нещо повече, безупречността им след всяка битка, така че следващия път можете възможно най-бързо да унищожите всички. Ограничение във времето в играта, така че можете да помислите малко, как да поставите кули.

Cursed Treasure 2 е горещо очакваното отделяне на Cursed Treasure, включително подобрено текущо взаимодействие и повече нива! Защитете диамантите си от врагове, адвокати и надзорници, като умишлено изграждате върховете си.

Тази защитна игра за формиране на навици има значително по-голям брой акценти и интерактивност, отколкото основната уникална. Защитете бижутата си срещу отвратителните сили, като умишлено поставяте различни върхове. Ситуацията е важна и трябва да помислите за различните върхове и достъпните си активи.

Cursed Treasure 2 е втората част от поредицата Cursed Treasure, направена от Iryisoft. Cursed Treasure 2 е игра за защита на върха, където играете като проницателен владетел. Защитете бижутата си от пориви на светии с великолепни надграждащи се върхове, нови способности и унищожаващи заклинания в цели 15 нови нива! Повторете нивата, за да получите „великолепни“ резултати и да отворите множество нови способности!