Bowling Hero Multiplayer


Bowling Hero Multiplayer е мач за боулинг в аркаден стил, в който можете да играете с до 6 играчи. Настройте свои собствени квартални мачове за мултиплейър или се насочете онлайн, за да играете с различни играчи от цял ​​​​свят.

Bowling Hero Multiplayer е вълнуващ мач за боулинг, който може да се играе с другари, които играят от подобна джаджа или истински индивид навсякъде. На първо място, започнете, като изберете вашата легенда сред 6 -те достъпни играчи. Насочете топката за боулинг и хвърлете топката, докато се опитвате да уцелите колкото се може повече щифтове! Какъв брой удари ще имате?

Със сигурност може да се каже, че сте фанатик на боулинга? Оценете Bowling Hero Multiplayer и предизвикайте вашите спътници да играят от всяка точка на планетата срещу всеки противник, който се осмели да ви предизвика!

Изберете своя любим светец от 6-те достъпни играчи в играта и се пригответе да се забавлявате! Когато го имате, изберете вашата ситуация по пътя, вашата сила на хвърляне и очевидно вашия курс и бъдете почти толкова точни, колкото е възможно, за да постигнете ефективно централната си цел. Хвърлете значителната топка с цялата си енергия и ударете колкото можете повече кегли! Какъв брой удари можете да получите? Унищожете съперниците си и ги разбийте с невероятните си способности. Най-добър късмет...