In My Little Dragon


В момента можете да поемете и да обичате много очарователна детска митична змия! В My Little Dragon играйте, хранете, измивайте и помагайте на детето си да стане здраво и весело. Придобивайте монети, за да отворите капачки, обувки, крила и други, за да направите вашата митична змия изключително очарователна! - Играйте My Little Dragon безплатно и се наслаждавайте!

В Моят малък дракон ще се заемете с едно малко и очарователно животно. Играйте с него, хранете го, почиствайте и гледайте как расте. В няколко намалени игри можете да закупите монети, за да отворите интересни крила, шапки, очила и обувки, за да промените вашата малка митична змия.

Имали ли сте нужда от някога да откриете себе си змия с ръчна крила? Поради играта My Little Dragon имате възможност. Понастоящем вашият домашен любимец номер едно е малко митично животно, за което трябва да се справите и да играете с него, за да му е приятно и щастливо. По -горе ще видите табло с начина на живот, ситостта и приятността на нашия домашен любимец. Нашата задача, че те във всеки случай са пълни. За да направите това, трябва да играете конкретни дейности - да се грижите за нашата легенда, да го сложите в леглото и да си играете с него. За това ще получите фокуси, които можете да похарчите за асортимент от лакомства и дрехи за него. По -долу е таблото, където това може да бъде избрано, като основното внимателно се концентрира върху стойността на нещата, които не биха похарчили допълнителните фокуси. Игра My Little Dragon отколкото е необходима след забележителна игра като Tamagotchi. Въпреки това, есеистите на дизайнера на игри измислиха как да се включат в играта с най -добрите постижения на този клас игри. Освен това начинът, по който е съставен с помощта на HTML5 иновации, ще ви даде възможност да участвате в играта на всяка авангардна джаджа. Затова направете пауза за минута и участвайте в удивителна игра.