Mini Springs


Mini Springs е забавна платформинг игра, в която поръчвате малко масово лице, което не може да отскача. Искате да използвате пружините из цялата сцена, за да избягвате препятствия и противници, за да стигнете до целта и да завършите всички нива.

Mini Springs е приятна игра за бягане и скачане с примерен пикселен външен вид, за забавна маса, която скача на пружини, за да достигне целта си. Тази безплатна уеб базирана игра ви представя образцовия тест за достигане до финала на всеки един етап, избягвайки широк набор от опасности. Изследвайте неудобна малка маса по екрана, за да стигнете до пружини, които я карат да скача към крайния банер на всеки етап.

В По-малки от очакваните извори ще се движите наляво или надясно без възможност да подскачате, докато стигнете до един от изворите. Наистина, не всяка една от пружините ще ви отведе до най-отдалечената граница на сцената. Опитайте се да подредите правилната комбинация от скокове, за да стигнете до знамето, и каквото и да правите, стойте далеч от смъртоносните шипове.