Stickman Parkour Skyland


Stickman Parkour Skyland е 2D игра на паркур, в която заобикаляте препятствия и се изкачвате по ръбове, за да стигнете до портала в различни нива с небесна тема. Има различни видове препятствия, които да ви отведат през ръба, но освен това различни, които можете да използвате, за да скочите по-високо. Участвайте в забавните обмени, които тази игра има и не забравяйте да го предадете на своите спътници! Може ли в даден момент да завършите всяко едно от 50-те нива в Stickman Parkour Skyland?

Бягайте, скачайте и проследете портала за напускане в Stickman Parkour Skyland! Съсредоточете се около единственото си задание за преместване на минали проблеми в поредица от етапи и се окажат магически транспортирани до вашата възможност в тази игра с платформинг опит!

В тази игра вие се движите като главния герой на платформинг играта, Stickman. За щастие, имате невероятно събиране на спътници, които несъмнено могат да ви изместят, ако приемем, че бомбардирате нивото. Когато влезете в новия аспект през входния портал, трябва да преминете през етапите, да заобиколите дупките и да откриете начини за преодоляване на множество различни трудности. Ще изследвате нови трудности на всяко ниво, които обикновено ще бъдат осмислени на лист хартия към началото на нивата. Ако приемем, че действително пристигнете до финала на сцената и влезете във входа за напускане, без да паднете от сцената, можете да продължите към по-високи нива. Какво ще кажете да разберем докъде ще стигнете в това постоянно преживяване.

Stickman се запали по такава игра като паркур. Днес той ще участва в съперничества по паркур и вие ще му помогнете да ги спечели в играта Stickman Parkour Skyland. Пред вас вашата личност ще се забелязва на екрана, който ще бъде разположен в определена зона. При знак вашата легенда ще спечели напред, бавно ще продължи напред. Проверете екрана. По метода на вашата легенда ще изглеждат различни видове препятствия, разочарования в земята и различни рискове. Като контролирате дейността на човека, вие трябва да му помогнете да преодолее това множество рискове бързо и след като достигнете крайната цел, да получите фокуси за нея.