Fall Guys: Ultimate Knockout


Fall Guys: Ultimate Knockout угажда на тълпи от претенденти заедно онлайн в дива кавга през много поредици от нарастващи безпорядъци, докато не остане един победител!

Борба със странни клопки, прокарайте буйни претенденти и победете негъвкавите закони на материалната наука, докато залитате към значимостта. Изоставете гордостта си, пригответе се за умно разочарование в пътуването си, за да гарантирате короната!

Fall Guys: Ultimate Knockout угажда на тълпи от претенденти заедно онлайн в неистова кавга чрез значително повече от един кръг на вдигане на смут, докато не остане един победител! Борба с необичайни препятствия, прокарайте разгневени претенденти и завладейте негъвкавите закони на материалознанието, докато залитате към значимостта. Jettison вашия план за гордост за отклоняване на разочарование в пътуването си, за да гарантира короната!

Monstruus Online Pandemonium: Потопете се в прогресия на луди трудности и диви курсове на препятствия с множество различни претенденти в мрежата, всичко това с очакванията да го свършите и да преминете към следващия кръг на суматоха.

Острие и кооперация: Превключване между агресивни луди ситуации и полезни затруднения, когато губещата група се изхвърля!

Умно физически: Наблюдавайте очарователно, докато вашите сродни съперници се извиват, прескачат и блъскат подхода си към глупавото физическо научно разочарование!

Превъзходно приспособимо: Неуспешно в стил, включително на мода ананасова мода до най-новите в заешки шапки, достъпни за промяна на вашия външен вид в Fall Guys.