Deer Simulator: Animal Family


Замисляли ли сте се в някакъв момент какво може да е да искате да криволичате из гората като десетобен долар или бързо движеща се сърна? Покажете зъбците си в Deer Simulator, игра, в която обикаляте света като елен. Трагично е, че трябва да внимавате за мечки, вълци и следотърсачи, но също така можете да проследите половинка, да създадете група от хора и да направите гората чудесна за вашето потомство. Подкрепете себе си и семейството си, като хрускате зелени листа.

В действителност има повече от 60 вида елени, като някои са разгледани в тази игра. Изпълнете дивите трудности за придобиване на монети за персонализиране. Направете елените си толкова красиви, колкото искате да бъде със специални маркировки.

Deer Simulator: Animal Family 3D е още една необикновена интернет игра, в която ще играете като елен. Има огромен товар от преживявания, които можете да започнете и да проследите широк спектър от врагове и спътници. Можете да развиете свой собствен дом, да създадете семейство и да закупите украшения, които ще ви помогнат да преодолеете всяка една от възпиращите фактори, които играта хвърля в краката ви. Играта предлага огромен избор по отношение на персонализирането на героите и подобряването на вашите елементи на околната среда. В случай, че започнете да играете играта последователно, ще получите огромен товар от изключителни подаръци, но все пак можете да започнете да изследвате света без това като основна грижа.
Това е невероятна игра с прекрасни 3D илюстрации, така че не забравяйте да я опитате, ще ви хареса.

В гората има много опасни същества. Всеки един от тях е рисков за вашия елен. Следователно еленът трябва да измисли как да се справи в гората и да помогне на своите спътници. В тази игра можете да създадете семейство, да отгледате младежи и да подготвите дома си.

Можете да създадете семейство, ако приемете, че откриете съучастник. В момента, когато вашата личност достигне достатъчно високо ниво, вие всъщност ще искате да имате дете. Младежите растат и ви помагат в битката за издръжливост в гората и във вашите преживявания. Не забравяйте да се занимавате с близките си и да ги храните.