Run Guys Royal Knockout


Run Royale Knockout Ultimate е безплатна интернет игра. Изтъркани от непроходими състезания? Забавен нов курс на препятствия? Това е настоящото прочуто забавно състезание. Хайде да се биете с всички професионалисти, за да видите кой може да спечели първи! Само при изключителния шанс да спечелите първите три ще можете ли да продължите следващото състезание! Има 30 нива, които седят здраво за вас.

Износени от нормалните, износени текущи мачове? Изтощени от подобни нови игри със същото старо нещо, което да предложите? Точно ли е да се каже, че сте толкова изтощени, че трябва да се оправите като наденица и да паркурите от разделител, докато си пробивате път през групи и шамарите? В този момент по-добре изтеглете, присъединете се, конфликт и въздействие с най-добрата несъвместима уеб базирана игра Run Guys: Knockout Royale.

Бягайте, състезавайте се, плъзгайте се, скачайте, падайте, обръщайте, пробивайте и пробивайте пътя си през луди пречки с много други онлайн портативни съперници. Хора, млади дами, високи деца, ниски момчета, забавни млади мъже, ненормални тийнейджъри, всеки е свободен да се бие, да бяга и да се забавлява иронично по време на тази нокаут надпревара. Борете се с притежанията на играчи чрез безсмислени състезания и шантави полета, заредени със забавни епични препятствия за възможността да се навиете отгоре! Редувайте се с вашите спътници и се присъединете към битките!