Combat Reloaded


Участвайте в този спин-оф! Тази дейност натиснат FPS ги прави зашеметяващи илюстрации и много ръководства достъпни. Направете своя собствена стая, изберете вашата ситуация и се пазете! Кой ще остане последният след касапина?

Това е онлайн мултиплейър игра, която се играе в групи. Имате нужда от всичко, което е опция за вас, за да се справите и да спечелите адекватен брой фокуси, за да доведете групата си до триумф. Пътеводителят е пълен с оръжия. Въпреки факта, че към момента имате оръжие към началото на играта, трябва да намерите по-добро, което да работи върху възможностите си за победа. Изберете сървър, на който искате да играете, и започнете веднага. Предлагаме ви да играете на европейски сървъри, тъй като бездействието може да бъде много опасно. Освен това всичко наистина зависи от вас. В случай, че се регистрирате, ще имате възможност да придобиете фокуси за опит.

Днес за всички почитатели на шутър игрите трябва да представим още една уеб базирана игра Combat Reloaded. В него ще участвате в състезанията, които се провеждат между групата сини играчи и червените. Към началото на играта ще изберете групата, за която ще играете. След това, в този момент, ще бъдете преместени в зона, която има алтернативна територия на развитие, разположена на земята. Вашето задължение заедно с вашата група е да унищожите врага. За това можете да използвате алтернативен вид оръжие - от острието до машината. Опитайте се да използвате различни артикули като убежища и да се движите с бягания. След като намерите врага, отворете огън за преодоляване. В случай, че се фокусирате върху главата, можете да убиете врага от първичния изстрел. Победителят е групата, която унищожи всеки един от враговете.

Combat Reloaded е онлайн мач за стрелба за мултиплейър, направен от NadGames. В Combat Reloaded получавате екипаж от световна класа заедно с целта да победите от врага. Тази мултиплейър игра включва 5 режима и много забележителни ръководства. Можете да получите текуща стая заедно с до 10 играчи или да започнете свой собствен персонализиран Deathmatch.