Football Storm Strike


Football Storm Strike е уеб спортна развлекателна дейност, в която ще търсите да оцените колкото се може повече желания към опонента си. Можете да избирате между 4 режима. Можете както да играете режима на мача, така и да опитате и да класирате колкото се може повече фактори в даден лимит. В следващия режим ще можете да играете с приятел и да изследвате уменията си. Останалият режим е режимът на обучение, в който всъщност ще търсите рейтинг, ритайки топката, докато вървите. Докато ритате, искате да зададете траекторията на топката и да я завъртите, за да можете да надхитрите вратаря.

Football Storm Strike е завладяваща игра за футболен отдих за двама геймъри, които могат да се насладят онлайн и за свободно. В този забележителен отдих можете да изстреляте топката в целта на опонента си, без да бъдете блокирани с помощта на стената, за да постигнете фактори и да спечелите здрави след здрави.

Във всеки футбол здрави, разхлабени ритници са моменти на интензивен натиск, при които участникът трябва да рита топката към всеки друг участник или наведнъж за целта на съперничащия отбор. В този случай трябва да стреляте и да подведете вратаря, за да постигнете възможно най-много фактори. Можете да екстрадирате хода на вашите снимки, за да ги доведе до неудържими. Играйте заедно с вашите приятели, превключващи завои, за да видите кой ръководи сферата. Смейте се с Football Storm Strike!

Членството във футбола желае искряща енергия и изборът на геймъри вече е започнал, имате всеки риск да влезете в масивната лига, в случай че прескочите всички квалификационни тестове. Развлечението Football Storm Strike има 4 режима: обучение, мач, геймъри и отдих за известно време. Във всеки вариант можете да отидете като нападател или вратар. За отдих на двойки поканете приятел, здравият ще запази до 5 вкарани желания. Който първо класира, ще спечели. В режим на съвпадение топката може да е в която и да е част от сферата и вече не можете да виждате целта, така че трябва да удряте произволно.

Видеоиграта Football Storm Strike е смесица от множество мини-игри с футболна тематика. Можете да изберете един във всеки от спортните режими. Един от тях е отдих за 2 геймъри. В този случай можете да се състезавате с приятел. Отдихът продължава цели 5 желания. Който предварително ще оцени 5 желания към противника, той ще спечели.