Crazy Pig Simulator


Играта е за забавно прасенце.
Прасето избра да избяга от ранчото и да започне друг живот в града.
Близък приятел помага на прасето да се успокои на друго място.
Той обсъжда, че най-доброто нещо в града е да разбиеш всичко, което виждаш.

Разследвайте града в Crazy Pig Simulator! Тази игра с 3D опит ви позволява да играете като интересно прасе. Можете да нападнете нарушители на проблеми и да получите злато за фокуси. Отворете изцедените ябълка, мед и дървени подобрители за тяло, за да вкарате значително повече.

 Crazy Pig Simulator е епичен кръг от разруха, в който трябва да контролирате бясно прасе и да се опитате да причините толкова много заличаване и унищожение в града, колкото може да се очаква! Вашето прасе има супер сила и може без много усилия да унищожи предмети и да ги изхвърли от пътя му! Проверявайте внимателно бара за благополучие на прасетата си, тъй като той ще понесе вреда от хора и превозни средства. Не забравяйте да използвате джет раницата на прасето, за да се движите бързо из града!

Докато изпълнявате всяка мисия в целия град, можете да преработите прасето си, за да промените външния им вид и да го накарате да изглежда наистина плашещо и обезумяло! Тази игра е огромна мярка за забавление и невероятен метод за освобождаване от напрежението и в крайна сметка триумф. Колко вреда бихте могли да причините с нашия розов спътник?

Играйте тази много направена безумна система за тестване на прасета и се опитайте да направите всичко възможно, за да помогнете на прасето да се измъкне от ранчото толкова бързо, колкото може да се очаква. Започнете живота си в града, където ще откриете трагично изчезналите си спътници. Наистина е възможно да се заличи всичко. Изиграйте няколко много безумни мисии, които играта ще ви подхвърли. Има огромен товар от цели, които ви стоят здраво. Можете също така да изберете външния вид на вашето малко прасенце. Играта има изключителен 3D дизайн.