BitLife Life Simulator


Вярно ли е, че сте готови да продължите с интригуващо виртуално съществуване с играта BitLife - Life Simulator? Започнете ежедневно съществуване без никаква подготовка и се примирете с идеалния избор постепенно и стъпка по стъпка, докато в крайна сметка не станете образцов резидент в живота си, преди животът ви да стигне до край.

Бъдете заченати и израствайте с вашето удовлетворение, благополучие, знания и нива на любов на върха на списъка с приоритети и създайте солиден характер чрез срещите и асоциациите си със семейството, домашните любимци и спътниците си. Съсредоточете се, за да стигнете до върха, изберете своята сексуалност, отидете при специалист, когато се разболеете, а когато пораснете, вземете участие в предимствата, които всеки възрастен може да има, срещнете първата си любов, изкарайте шофьорската си книжка и конструирайте вашето фантастично съществуване с трудна работа и ангажираност! Ще бъдете ли достатъчно надеждни или ще се спрете на някои неприемливи решения, които ще изплашат вашите хора? Можете също така да извършвате нарушения, да подкопавате своя съучастник или дори да отидете в затвора - вие избирате вашата история.

Как бихте могли да изживеете своя BitLife?

Ще се опитате ли да вземете подходящите решения, опитвайки се да се превърнете в модел на жител в някакъв момент, преди да ухапете праха? Бихте могли да се ожените за първата си любов, да имате деца и да получите добре закръглено училище по пътя.

Или от друга страна ще играете решения, които зашеметяват вашите хора? Бихте могли да се впуснете в съществуване на неправомерни действия, да изпитате страстни чувства към или да се заемете с начинания, да започнете бунтове в затвора, да промъкнете чували за багаж и да предадете своя спътник. Вие избирате своята история...

Открийте как една малка стъпка в даден момент житейските решения могат да доведат до решаването на вашето постижение в живота на играта.

Интелигентните игри с истории съществуват от много дълго време. Както и да е, това е основната текстова система за тестване на живота, за да смажете и възстановявате живота на възрастните.