Google Feud


Google Feud е спекулираща игра на Google с подобен тестов стил като Family Feud. Трябва да разберете основните 10 най-нормални запитвания, зависими от частична заявка за търсене. Има четири класа; култура, индивиди, имена и въпроси. Колко добре познавате сродните си служители на Google?

Всеки верен отговор ви дава конкретна мярка за фокуси. Спечелете същия брой фокуси, колкото можете и доминирайте в този известен мач! Не разбрахте как да спечелите? Опитайте се да не се стресите да опитате друга игра!

Тази игра използва капацитета за автоматично довършване на Google и ви тества, докато играете Google неочаквано. Има четири класификации за разглеждане - индивиди, култура, имена и въпроси. Всяка класификация има алтернативно подреждане на низовете за търсене, които трябва да фигурирате точно.

Тази основна игра, наречена Google fight, води до дълбока пристрастяване и ще ви кара да спекулирате доста дълго време. Проверете дали редът ви на разсъждения съвпада с общото население и с API на Google, или вижте дали сте разделени на мили и търсете странни неща!