Zombie Reform


Zombie Reform е 3D игра за издръжливост със стрелба по зомбита. Играта има рамка на ниво и зомбитата стават по-заземени на всяко ниво. Има 6 уникални ръководства и тези ръководства се променят на всеки 12 нива. Преди всяка смяна на ниво има битка "ПЪЛЕН началник". Всички зомбита са невероятно силни и трябва да ги унищожите, за да преминете към новото ръководство.

Има 4 легенди; 3 от тези легенди могат да бъдат закупени. Има "всекидневна таблица за позициониране", определена от края на деня с "ежедневните опити на играча", които се фокусират към края на нивото. Можете да закупите нови герои със "ЗЛАТОТО", което сте набавили поради тази таблица за позициониране. Тази "ежедневна таблица за позициониране" се възражда всеки ден. Има 15 оръжия и тези оръжия могат да бъдат закупени и актуализирани с пари в играта. Силните оръжия се очаква да унищожат силни зомбита. Можете също така да взривявате зомбита с "Базука".

Въведете оценката в „таблицата за позициониране за деня“ с „ежедневните XP“, които сте получили. Купете нови легенди със „Златото“, което получавате в тази таблица, което се нулира последователно.

Инфекция се разпространява от мистериозна логическа лаборатория, която заличава обитателите на няколко градски общности. След смъртта индивидите се разбунтуваха като живи мъртви и в момента преследват издръжливите индивиди. Вашата личност в играта Zombie Reform като характеристика на екипаж с уникални сили трябва да отиде в тези градски общности и да ги изчисти от зомбита. Пред вас на екрана ще видите вашата легенда, оборудвана с тонове оръжия. Той ще бъде в район, който трябва да проучи. С помощта на контролните клавиши ще координирате дейността му. Криволичийки в района, трябва да търсите живите мъртви. Когато забележите врага, незабавно започнете да го убивате. Като стреляте прецизно, вие ще унищожите зомбита и ще получите фокуси за това в играта Zombie Reform.

Zombie Reform е 3D игра за издръжливост със стрелба по зомбита. Играта има рамка на ниво и зомбитата стават по-заземени на всяко ниво. Има 6 уникални ръководства и тези ръководства се променят на всеки 12 нива. Преди всяка смяна на ниво има битка "ПЪЛЕН началник". Всички зомбита са невероятно силни и трябва да ги заличите, за да преминете към новото ръководство.

Има 4 легенди; 3 от тези легенди могат да бъдат закупени. Има "всекидневна таблица за позициониране", определена от края на деня с "ежедневните опити на играча", които се фокусират към края на нивото. Можете да закупите нови герои със "ЗЛАТОТО", което сте набавили поради тази таблица за позициониране. Тази "ежедневна таблица за позициониране" се ободрява всеки ден. Има 15 оръжия и тези оръжия могат да бъдат закупени и актуализирани с пари в играта. Силните оръжия се очаква да унищожат силни зомбита. Можете също така да взривявате зомбита с "Базука".

Въведете рейтинга в "таблицата за ежедневно позициониране" с "ежедневните XP", които сте получили. Купете нови легенди със „Златото“, което получавате в тази таблица, което се нулира последователно.