Pinata Zombie Hunter


Нито едно изпълнение на теста за активност на мелницата не е предназначено за вас, особено в случай, че се опитате да намушкате нещо интересно и тестващо! За да ви сервираме с най-невероятния аспект в мрежата, ние ви покрихме с бърза игра за забавление, където трябва да застреляте манекен на зомби, който виси с въже. Не звучи ли доста изпитателно и енергизиращо? В случай, че наистина се присъедините към Pinata Zombie Hunter и запретнете ръкави, за да влезете в напълно новото преследване.

Всичките Ви издънки ще бъдат възнаградени с ароматни изделия, които ще изпаднат от джоба на манекените на немъртвите, когато стреляте с оръжие, което пренасяте. Опитайте се да вземете колкото се може повече сладкиши и не забравяйте да ги използвате, за да си купите нови оръжия, за да улесните преследването си! Удивително! Има 8 изумителни и невероятни оръжия, които седят плътно, за да можете да ги отворите. Насочете персонажа си през всяко от нивата и отворете множество оръжия като електрически плазмени огнестрелни оръжия, щурмови пушки, снаряд, лазерни оръжия, оръжия, остриета и атомни експлозиви!

Уверете се, че си прекарвате добре и бързате през неограничените нива. Ние чрез нашия безплатен сайт за интернет игри включва богат асортимент от трудности, напълнени с дейности, при които можете да подобрите способностите си за стрелба, като същевременно сте дълго заети. В случай, че харесвате някои други масови заглавия от класификацията на безплатните игри за активност, не се колебайте да оставите съобщението си в полето за забележки. Радваме се да ви обслужваме каквото искате да играете в мрежата.