Street Fight King of the Gang


Точно ли е да се каже, че сте достатъчно екстремни, за да управлявате този пътен пакет? Ще трябва да се обосновате в прогресия на изложени битки с кокалчета. Пробийте пътя си към върха в тази битка.

В града на всеки град има различни пътни отряди, начело с които обикновено е най-заземеният воин. невалиден Днес в играта Street Fight: King of the Gang ще помогнем на основния човек да получи това място. невалиден. Той трябва да прекара много битки, за да демонстрира на цялото си съществуване и опит. невалиден Пред вас на екрана ще има воини, които ще се опитат да ви победят. невалиден Искате да избегнете нападенията им с помощта на контролното табло или да ги квадратирате. невалиден И следователно очевидно атакува врага. невалиден Ще имате няколко варианта на нанасяне на удари, замествайки които ще победите противника си. невалиден Като нанесете конкретна мярка за вреда за това, вие ще възприемете начина, по който ще получите великолепен удар. невалиден Използвайки го, вие бързо нанасяте изключителна вреда за противника и, изненадващо, имате възможност да спечелите благодарение на един удар.

За да се превърне в глава на група главорези, основният човек трябва да победи всички индивиди от глутницата в легитимен дуел. Бийте се и използвайте различни бойни процедури, за да победите врага. Превърнете се в най-завладяващия негодник в интернет играта Street Fight King of the Gang.