Super Buddy Run 2: Crazy City


Във второто парче на Super Buddy Run 2 Crazy City ще продължите да помагате на Super Buddy да събира златни монети. За това нашият светец ще използва автомобила си. Вашият човек, който стиска педала на газта, ще се втурне напред по улицата, малко по малко, като ще продължи. Внимателно проверете улицата. Ще мине през пейзажа с неприятна територия. Като хитро контролирате автомобила, трябва да го поддържате в равновесие и да не позволявате на Бъди да го преобърне. За тази ситуация трябва да съберете всяка от златните монети, разпръснати навсякъде. За всеки един от тях можете да получите фокуси, които по -късно можете да похарчите за препроектиране на автомобила на Бъди.

Поиграйте с тази избрана нова игра, наречена Super Buddy Run 2 Crazy City. Този път малкият Бъди се нуждае от вашата помощ, за да кара малкото си превозно средство по улици със странни препятствия!

Пускайте го колкото пъти имате нужда от мобилния си телефон или компютър №1, можете да го играете абсолютно безплатно.

Пригответе се да започнете новата си екскурзия с приятеля си. Бягайте за живота си обаче този път с невероятни и бързи автомобили. Насладете се на удивителна среща с шофиране през множество препятствия, кръгове, отскоци и етапи, докато спасявате живота на приятелите. Съберете парченца мента, за да препроектирате автомобилите си и да завършите над 100 нива, за да ускорите нагоре. Контролирайте превозното средство и направете трикове, за да получите резултат и да се забавлявате, прескачайки значителни разстояния!

Целта на играта е да помогне на малкия Бъди да достигне целта на всяко ниво и да я подкара с колкото се може повече монети и фокуси, както би могло разумно да се очаква.

Super Buddy Run 2: Crazy City е продължение на играта Super Buddy Run. Целта на играта е да помогне на малкия Бъди да достигне целта на всяко ниво и да я подкара с колкото се може повече монети и фокуси, както би могло разумно да се очаква. Точно ли е да се каже, че сте готови да започнете новата си екскурзия с приятеля си? Бягайте за живота си обаче този път с невероятни и бързи превозни средства. Участвайте в страхотна среща при шофиране през множество препятствия, кръгове, отскоци и етапи, докато спасявате живота на приятеля си. Съберете монети, за да актуализирате вашите превозни средства и завършете над 100 нива, за да ускорите. Изпълнявайте каскади, за да придобиете резултат и да прекарате страхотно, прескачайки значителни разстояния!