Dog Simulator 3D


Dog Simulator 3D е прекалено очарователна игра за преживяване, в която ще играете като очарователен кучешки. Продължете към преживяванията през очите на най-скъпия спътник на човека. Изпитайте съществуването на същество, когато се изправяте пред заплахата от дивата природа и трябва да гоните същества, за да изградите вашето ниво.

Докато играете, имате шанса да продължите с радостен кучешки живот, тъй като можете да вдигнете куп кучешки зъби от малки момчета. Безплатно се разходете и проучете или инвестирайте енергийни довършителни поръчки и трудности, за да дадете на играта си причина. Всички сме обмисляли какво би трябвало да прилича на кучешки, ето ви и вашата възможност! Приятно прекарване!

Към началото на тази игра за 3D възпроизвеждане изберете името на кучето си и сексуалната му ориентация. Винаги, когато сте направили това, можете да започнете разследване! Уверете се, че правите придружаващите, за да успеете

В тази приятна игра има толкова много работа - можете да бъдете ангажирани за доста дълго време и да се опитате да развиете солиден кучешки с великолепно семейство. Двамата хора и същества имат задачи, които трябва да свършат. Например, една от основните задачи е да пази града, като се бори с дивите прасета.

Този свят е основно място и като кучешки можете да го разследвате напълно. Когато бягате, не забравяйте, че барът ви за издръжливост изчерпва - можете просто да бягате толкова дълго време. По същество ходете и енергийната лента ще се възстанови. Проверете дали можете да продължите с ползотворен и весел живот в Dog Simulator 3D днес!