Little Big Snake


Little Big Snake е друга епична .io игра със страхотни дизайни и райска мултиплейър интерактивност. Тази игра се разширява върху това, което направи голям брой други .io игри като Slither.io популярни, като издигне опита на по-високо ниво. Това е необикновен йо кръг от този вид. В тази игра трябва да поемете отговорност за пълзяща змия. Вашата змия започва малко. Трябва да преместите змията около водача и да съберете сенчестите сфери, разпръснати на земята.

Всяка сфера, която съберете, изгражда размера на вашата змия, продължавайте да се движите и се опитвайте да се пазите от контакт с различни змии. За да извадите враговете си, трябва да ги обхванете и да изравните пътя им, така че те да пълзят по вашето змийско тяло, всеки път, когато сте ги екзекутирали, можете да съберете кръговете им! Можете да се развиете до огромен размер, но бъдете внимателни, тъй като вашата змия получава по-ентусиазиран контрол! Уверете се, че използвате скоростта си, за да се опитате да намерите противници, които дремят или стоят настрана.

Little Big Snake също включва друг вид странична игра, която работи, свързана с основната игра. Вместо да контролирате огромните змии, можете да поемете отговорност за очарователна бъг Juju, летяща през небето! Той приближава водача с вашата грешка Juju и използва левия улов на мишката, за да пристигне на земята и да събере кръговете, но бъдете внимателни в светлината на факта, че вашата грешка Juju върви с много по-бавна скорост, когато е на земята! Опитайте се да съберете нектара и да завършите различните затруднения.