Mini Flips Plus


Mini Flips Plus е платформинг с гатанки, чиято цел е да съберете всяка една от монетите на всяко ниво с вашата маса.

Умалено обръщане в допълнение към е тук, за да тества вашето разбиране, рефлекси и системни способности със специални нива и трудности! Управлявайте миниатюрна топка, която се движи наляво и директно над сцената, като я скочите с перфектен момент! Съберете всяка от монетите, избягвайте врагове, използвайте записи и намерете носталгичен аркаден свят!

Отидете в свят на пиксели с безкрайни пожари, свръхестествени портали и врагове на задръствания! Можете да направите всичко на този свят, като просто подскочите! Можете да преминете през цял домейн, като измервате скоковете си и стоите далеч от разрушителните опасности! Този свят има два режима и повече от сто и шестдесет нива. Можете да започнете режима на ниво незабавно или да гледате кратка промоция, за да отворите режима Speedrun. Репетирането с нивата би било добро начало, преди да опитате възможността си в скоростните бягания. Светът първо ви показва основните ходове. Трябва да планирате скоковете според вашата личност, докато тя се движи насам-натам на сцената. Тогава в този момент измисляте как да използвате входовете и да играете с гравитацията. Входовете променят законите на физическата наука за вашата личност, позволявайки ви да стоите и да ходите обърнати наопаки. Използвайте ги решително, за да избегнете примките и да съберете всяка една от златните монети.

Mini Flips Plus е аркадна игра за събиране на всяка една от монетите в полето чрез подскачане, обръщане на страни и избягване на препятствия. Завършете на север от 160 нива в тази трудна игра.

Mini Flips Plus е изключително необикновена аркадна сцена и физическа научна игра, в която трябва да помогнете на главния герой на тази история да събере всяка една от монетите на всяко ниво, докато се опитвате да не оцветявате поради примките по пътя.

Обърнете внимание на гледката внимателно, скочете във всяка фундаментална точка и стойте далеч от огромни възпиращи фактори и врагове през всичките 160 наистина удивителни нива. Опитайте се да не се предавате в тази нагласа на трудностите по пътя и се подгответе да ги изживеете повече от всякога!