Siege BattlePlan


Siege Battle Plan е процедурна игра, която компенсира бързата психика и бързите пръсти. С интелигентна игра, план и ободряващо непрекъснато взаимодействие, Siege Battle Plan ще ви потопи за наистина дълго време. Ще трябва да се присъедините към страхотни стратегии с бързи рефлекси, ако имате някакво желание да сте наясно с изпитанието, което ви предстои. Използвайте прилична техника безупречно, за да победите съперника си.

Хванете всеки връх, за да можете да гоните от различни точки и да увеличите възможностите си за система. Задръжте прикритието си и бъдете търпеливи, докато събирате толкова войници, колкото времето позволява, за да можете правилно да се подготвите за голям конфликт. Надхитрете врага си с правилния момент и плавни движения.

В Siege Battle Plan вие сте майстор със стотици под ваша поръчка! Вашите противници се страхуват от вас и правят всичко възможно, за да ви спрат. Безопасно ли е да се каже, че сте готови да приемете търсенето им, да хванете всеки един от техните върхове със силните си единици и да покажете, че сте вдъхващ страхопочитание феномен?

Знамето на вашата армия се вее на върховете ви и враговете ви планират нападение. Съберете силите си и отблъснете натрапниците и гарантирайте притежанията им. Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като преодолявате противниците си, като улавяте техните върхове, като същевременно пазите вашите. Вашите върхове следователно произвеждат воини. Щракнете върху върха и плъзнете болта към вражеска крепост, за да подредите вашите единици, за да ги преследвате там. На всеки връх ще видите номера на единицата. В момента, когато номерът на единицата достигне нула, въоръжените сили, които го следват, хващат крепостта. От основното меню можете да посетите своя дворец. Можете да добавите нови структури към вашия дворец с парите, които набавите. Тези структури ще дадат ходове до вашите опори в битката, така че не забравяйте да отворите всяка една от тях за лесен триумф. Има много нива за завършване и битки за победа. Бихте ли могли в даден момент да покажете на противниците си, че вашата армия е най-добрата в страната?

В новата уеб базирана игра Siege Battle Plan вие ще преодолеете територията на съседни царства. Пред вас на екрана ще видите региона, в който ще се намират вашата държавна кула и дворците на противниците. Над всеки връх ще видите число. Това предполага количеството войници, които са в този връх. Трябва внимателно да помислите за всичко това и да изберете върховете, които ще преследвате първо. В момента кликнете върху тях с мишката. Вашите воини ще излязат от върха ви и ще се бият срещу врага. Ако приемем, че има по-голямо количество от тях, те ще заличат враговете и ще хванат върха. Така че бавно наистина ще искате да победите много терени в играта Siege Battle Plan.