TAG


TAG е улов за квартален мултиплейър! Поставете се срещу един, няколко от вашите спътници и се преследвайте един друг около едно от три различни нива! Има лесни маршрути, които можете да премахнете, за да се измъкнете от преследвача, както и хлъзгав магически транспорт, който трябва да се използва веднъж, преди да изчезне, за да можете да насочите погрешно преследвача и да изгорите времето му! Кой ще се окаже победител?

В новата удивителна уеб базирана игра TAG 2 3 4 Players ще се съревновавате с противниците си в събирането на различни неща. Пред вас на екрана ще видите зоната, в която ще се намира вашата личност и нейните противници. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на вашата легенда. Трябва да обиколите района и да победите различни възпиращи средства и капани или да подскачате над тях, за да съберете предмети, разпръснати навсякъде. За тяхната решителност в играта TAG 2 3 4 Players ще ви дадат фокуси. Човекът, който събере огромното мнозинство от тях, печели опозицията.

TAG 2 3 4 Players е забавна мултиплейър игра, която можете да играете с до четирима другари на подобна джаджа! Във всеки климат има различни неща, които можете да използвате, за да избегнете и да хванете спътниците си. Влезте и започнете да играете етикет!


Има 3 зони за игра. Това са гори, пустиня и тайга. Всяко ниво има абсолютно забележителна тема! Играйте с придружител или до 4 играча на място и вижте кой е опитният ветеран в играта с маркер. Можете да избирате между два контролни плана, докато избирате героите си.

Всяко ниво подчертава интелигентен климат. Има батути, транспорти и бафове, за да дадат предимство на всеки играч, когато си сътрудничат. Обикаляйте и положете храбри усилия да хванете и избегнете спътниците си.