Healing Rush


Добре дошли в Healing Rush! Интересен специалист, в който трябва да изпробвате способностите си като специалист, работещ в травматологичен център на новата градска клиника, където жителите продължават да се появяват със странни заболявания и никой освен вас не може да ги оправи!

Забележете, развийте, научете и вложете предимствата си в по-нататъшното развитие на кабинетите на спешната клиника поради вашата страхотна работа и използвайте най-добрите лекарства и най-въображението лекарства, в случай че смятате, че всеки един от вашите пациенти трябва да направи дължимото. Опитайте се да не изгаряте самотен момент от времето си и се пригответе да го изживеете.

В една скромна общност много жители се разболяват от различни заболявания. Вие в играта Healing Rush трябва да ги поправите всички. Пред вас вашата личност ще бъде видима на екрана, който ще бъде разположен в определен регион. Преди това ще има малък болт, който ще демонстрира хода на развитие. Вие, режисиран от него, трябва да накарате вашата легенда да обикаля района. Вашата задача е да проследите инвалиди. Когато забележите един от тях, започнете преследването. След като намерите човек, трябва да му дадете лекарства. Той признава, че ще се възстанови и вие ще се съсредоточите върху това. Огледайте се внимателно. Трябва да съберете разнасяни неща и хапчета за лекарства. Тези неща ще бъдат ценни за вас при лечението на пациенти, както и по отношение на тях ще ви бъдат дадени фокуси и различни награди.

Mending Rush е глупаво неактивна игра, в която играете като главен специалист в друга медицинска клиника. Жителите са се разболели от особени инфекции; трябва да се заемем с поправянето им!

Никой освен вас не може да помогне, не оставайте неактивни – вземете и подредете правилните лекарства и ги дайте на пациентите си, за да ги поправят. Благодарни пациенти ще ви дадат монети за поправката ви, така че побързайте да вземете възможно най-много злато, за да отворите повече стаи, да привлечете нови специалисти и да актуализирате групата си. Демонстрирайте, че сте най-умопомрачителният специалист и създайте най-невероятната клиника за спешна помощ!

Вашата медицинска клиника е нова, но като главен специалист вие всъщност трябва да проучите много неща: отваряйте нови стаи с монети, за да откриете нови трудности. Не забравяйте да наемете и актуализирате вашата лекарска група за първична медицинска помощ, за да ви помогне с възстановяването на сложните и особени заболявания на вашите пациенти.

Recuperating Rush е неактивна игра, в която играете като главен специалист в близката медицинска клиника, хората се разболяват от необичайни инфекции и е ваша отговорност да им помогнете да се възстановят.

Давайте хапчета на пациентите, за да ги възстановят. Придобийте монети и развийте своята клиника за спешна помощ, за да се справите с допълнителни унищожени лица, като наемете различни специалисти.