Rodeo Stampede


Всеки каубой, живеещ в Дивия запад, трябва да седи добре на седалката на пони и безупречно да се справя с въжето. Днес в играта Rodeo Stampede ще участваме в родеото. Значението на това противопоставяне е ясно. В момента, когато седнете на мястото на коня си, трябва да му позволите да тича, преследвайки някое същество. Например, това ще бъде бик. В момента, в който го намерите, завъртате ремъка над главата си и го хвърляте към целта. Кръгът трябва да хване врата на търсеното същество и вие трябва да спрете понито и да спрете съществото. За това ще ви бъдат дадени фокуси.

Rodeo Stampede е супер забавна игра на вокселна тематика. Създайте свой собствен зоопарк, като вземете и станете приятели със създанията, които имате. Прекарайте хубави моменти като ловец на добитък и се качете на понито си и се опитайте да вземете бик, за да започнете своето преживяване. Всеки път, когато си направите създание спътник, можете да го заведете във вашия зоопарк и да го използвате, за да започнете нови атракции. Ремонтирайте и направете съществата изключително очарование за вашия зоопарк.

Седлайте бързо, дръжте юздите и се насладете на язденето на най-зашеметяващите същества от африканската савана в Rodeo Stampede! Може ли да се каже, че сте приличен ездач? Снабден с лък и прилична шапка на животновъд, ще трябва да демонстрирате начина, по който можете да хвърлите въжето си, за да хванете бизони, зебри, лъвове, тигри и дори мечки и слонове, докато яздите през опасна вълна.

Дръжте се здраво, докато яздите и се опитвайте да не удряте никакви препятствия по пътя си и не позволявайте на плячката ви да ви изхвърли от поглед и да ви накара да загубите равновесие! Когато надпреварата приключи и сте се сдобили с всяко от създанията, които наистина искате, можете да започнете да пълните зоологическата си градина с най-очарователните и единствени по рода си създания. Ще разберете ли как да укротите всяко едно от чудовищата, като проявите сдържаност? Отнасяйте се с вашата зоологическа градина по подходящ начин, за да получите сочни награди от безкрайните посещения на вашите клиенти.

В Rodeo Stampede сега е подходящият момент да освободите своя вътрешен фермер! Този свят е диво място и има толкова безброй същества, които да получите. Въпреки това, когато сте навън в дивата природа, тези същества нямат възможност. Искате ли да знаете защо? Тъй като ти си природа. Безопасно ли е да се каже, че сте готови да хванете бизони, зебри и други диви чудовища, за да развиете своя зоопарк?

Пригответе се да влезете в ботушите на този фермер за родео и да хванете животните, които криволичит открито. В момента, в който сте оборудвани с връзката си, нищо не може да ви спре! По този начин сложете шапката на животновъда си, вземете въжето си и гледайте как тези животни бягат преди вас. Може ли да се каже, че сте подготвени? Какво ще кажете да отидем! Ахаааа! Вашата цел е да опитомите колкото можете повече създания и да развиете своя зоопарк. За да ги получите, трябва да задържите левия бутон на мишката и когато сте достатъчно близо до създанието, пуснете бутона, за да скочите, и натиснете отново левия бутон на мишката, за да ги хванете. Искате да яздите на гърба на зебри, слонове и бизони, за да ги опитомите. В момента, в който ги получите, можете да построите територия и да я преработите, така че хората да могат да посещават вашата зоологическа градина и вие да получите повече паричен поток. Можете също така да донесете пари, като завършите ежедневните си задачи. С парите можете да закупите друг водач и нови същества. След зоологическата градина можете да докоснете бутона за начало, за да играете още веднъж. Преди да тръгнем, има едно нещо, което не трябва да пренебрегвате. При случай, че ударите друго същество или възпиращо средство, докато се опитвате да ги хванете, играта приключва.