Time Shooter 3: SWAT


Time Shooter 3: SWAT е първи индивидуален шутър, където вашето развитие влияе на времето. Това е спин-офът на Time Shooter 2 и взема мотивация от играта SuperHot. Избягвайте нападенията на противника и умело унищожавайте врагове, като времето е ваше окончателно оръжие.

Time Shooter 3: SWAT носи няколко нови елемента и трудности в серията Time Shooter. Оранжевите мъже са разграничени като психологически бойци и основната ви цел е да ги свалите и освободите затворниците.

Тези порцеланови частници са се сдобили с официална екипировка на SWAT като предпазни средства за шум, защитни капачки и покритие за тялото. Ще трябва да използвате най-добрите си стратегически способности, за да се откажете от тях и да спасите затворниците, войници. Разделете входовете с помощта на таран или пушка и възстановете равнопоставеността с разбиваща тялото дивачество.

Първи индивидуален мач за стрелба, при който времето вероятно се движи, когато се движите, този път вие ще окажете влияние от дейността на SWAT.

Оживено от Superhot.

Хората взеха екипировката на SWAT и взеха пленници. Искате да спасите затворниците. Разбийте входовете с таран. Избягвайте бедствия при бавно движение и унищожавайте противниците с изстрели от пистолет, щурмова пушка, пушка.

Time Shooter 3: SWAT е още един спин-оф от тази серия, където отново ще се опитате да унищожите противниците. Както в минали епизоди, вашето основно оръжие ще набере времето назад. Ако приемем, че се движите, времето ще се ускори, а ако спрете, времето ще се върне назад. Трябва да го използвате за потенциална полза, да проследите оръжието толкова бързо, колкото може да се очаква и да убиете враговете, които ви преследват. Този път, независимо от оръжието, можете също да използвате предпазителя, така че запомнете това. Ако приемем, че харесвате този стил на интернет игра, не забравяйте да опитате и по-опитни части.

Превърнете се в водач на времето и изложете всичко в Time Shooter 3: SWAT! Времето е само начало и в момента вие имате способността да го постигнете сами. Вземете оръжието си, насочете добре и станете оцелелият!

Вие сте точно тук, в бяла 3D област, очертана от идеята за времето. Има проблем. Имате много противници, срещу които наистина искате да се биете. И все пак, има и прилична страна на това. Имате прекрасна супер сила. Можете да управлявате времето. Всичко е в бавно движение, освен ако се движите. Времето тече редовно и нещата се движат с типичната си скорост точно когато се движите. По този начин поддържайте тази гигантска полза като основен приоритет, докато се движите. Вземете оръжия от около вас, хвърлете ги към враговете си, когато сте без охлюви, накрая отворете входа и избягайте, когато унищожите всичките си противници! Какво ще кажете да проверим дали ще имате възможност да преодолеете всички около вас.

Пригответе се да оцените Time Shooter 3: SWAT, продължението на една от най-вълнуващите игри със стрелба за първи път, които сте имали в даден момент. Оживени от известния "SuperHot", трябва да запомните, че по време на играта времето вероятно се задвижва, когато се движите.

Поемете работата на специалист от SWAT група и се противопоставете на опасна група психологически потисници, които са взели различни пленници - не можете да позволите някой от тях да бъде наранен! Разпространителите на страх ще използват предпазни средства и тактически броненосци с протектори за глава, така че трябва да имате предвид, че няма да е проста задача да ги свалите. Планирайте внимателно всеки напредък, който предприемате, избягвайте бедствията при бавно движение, за да можете ясно да виждате посоката им, използвайте различни оръжия, например пушки, автоматични пушки, експлозиви и много други и се опитайте да възстановите хармонията и спокойствието недвусмислено.