Endless Zombie Road


Пандемия от зомби инфекция се е разпространила по цялата планета, има по-малко индивиди и количеството зомбита постоянно се разраства. Във всеки случай човечеството не оставя очаквания за създаването на инфекцията, всеки от останалите изследователи се занимава с нея. Междувременно хората трябва да използват всички достъпни начини за битка с мъртвите, за да не изчезнат от земната субстанция. Нашата легенда се занимава с камион и почиства пътищата не от сняг, а по-скоро от зомбита. По време на бързото развитие той трябва да убие немъртвите и да изчисти улицата по същество за известно време, позволявайки на различни превозни средства да напуснат опасната зона. Качете се на батутите в Endless Zombie Road и се пазете от катастрофи с унищожени превозни средства.

Хората, заразени с опасна инфекция, се трансформират в зомбита. Докато изследователите не са уредили някакъв начин за управление на това бедствие, трайните индивиди трябва да се справят в този безпощаден свят. Вие притежавате камион в уеб базираната игра Endless Zombie Road. С него можете за миг да освободите място от разхождащите се мъртви, за да могат различни превозни средства да карат.

Безкраен път на зомбита в свят, пропит с наистина любознателни зомбита, те са публикувани на всеки един от пътищата и трябва да изберете опцията да минете покрай тях, да се постараете да не катастрофирате или зомбитата ще ви отведат. на града и бихте ли казали, че сте готови да ги почистите с вашия звяр? Покажете авторитета си на шофиране в играта Endless Zombie Road. Продължете с пулверизиране на всяко едно от зомбитата и скачане от скоковите склонове, за да скочите. Пазете се от увредени камиони, хеликоптери и различни препятствия навън. Чувствате ли се подготвени да започнете играта Endless Zombie Road? Сериозни ли сте? Забавлението е осигурено с тази игра Endless Zombie Road, забавлявайте се толкова, колкото ви е необходимо и си спомнете, че  има много повече зомби игри, състезания и някои други.