Aquapark.io


Aquapark io е масивна ярка игра с водни пързалки. Лятото е тук и всеки трябва да се състезава и да прекара хубави моменти. Какво предпочитано място да направите това на аквапарк?

Aquapark.io ви поставя в истински смисъл директно в заниманието върху собствената ви еластична мръсотия към началото на огромна водна пързалка. Победителят в състезанието е първият, който стига до крайната цел и поръсва в басейна.

Различни играчи по време на състезанието ще се опитват да се плъзгат покрай. За да ускорите, наклонете еластичния замърсен и го насочете към наклонените ъгли. Въпросът трябва да е прекрасен във всеки случай, мръсният може да се измъкне от водната пързалка в дълбочините на морето отдолу. Докато плавателният съд се спуска надолу по плъзгача, чуквайте различни играчи и се опитвайте да ги отблъснете или да модерирате напредъка им.

Клиентите ще прекарат страхотно, играейки тази ярка и рисуваща игра. Продължаващото взаимодействие е специално и като никоя друга игра, достъпна за io. Той се присъединява към фантастична мултиплейър дейност, заедно със забавна механика на играта и видни илюстрации.

Всеки играч има собствено малко динг и потребителско име, показани над главата си. Освен това, метър показва в горната част, който показва текущата позиция на играчите.

Красивата и сияйна вода отдолу дава страхотна обстановка на състезанието. Също така, различните вълнуващи завои на пътя в пистата показват, че фокусът и бързите рефлекси са от решаващо значение. За да отскочи напред в състезанието, играчът може да определи скоковете си, за да ги измъкне от пътуването на водача. След това те биха могли да използват лек флаер, за да се спуснат и да се появят отново на слайда в по-ниска точка. Времето е от решаващо значение и това е опасен ход.

Парчета мента могат да се събират при бързане, за да отворят нови мръсни сортове. Резултатът от монети на играч се записва в горния ляв ъгъл на игралния екран.

Вижте кой може да победи Аквапарка и да спечели като бърз шампион. В случай, че оценявате този вид високоскоростна мултиплейър игра, погледнете други основни io заглавия като Paper.io 2 и Crowd City.