Police Car Stunt Simulation 3D


Възпроизвеждане на ума за отбор на каскадьор, възпроизвеждане на 3d, представено за вас от най-добрите безплатни игри. Изпълнявайте скокове и трикове върху различни 3D писти и пречки. Забавлявайте се възможно най-много с многобройни отборни коли. Ускорете темпото, преди да изтече горивото. Хит структури и различни неща навън. Счупете стъклото и бъдете парчето невероятно заличаване на града. Вие сте ченге, което в този момент не е ограничено от какъвто и да е стандарт и в момента вашето задължение е да разбивате и разрушавате неща в града. Лудостта може да изглежда като малка дума, след като получите шофьорската седалка.

Тази полицейска тестова система не само ще ви позволи да шофирате истински изглеждащите отборни коли, но и допълнително се виете из града, сблъсквайки се с 3D структури, смачквайки неща и изпълнявайки каскади. Ние осигурихме най-доброто от всички безмилостни игри за отдих на отборни коли и ще ви харесат всичко и всичко в него.

Контролите са прекалено лесни, за да се състезавате из града. Прекрасни различни 3D отборни коли седят здраво, за да шофирате. Всяко отделно превозно средство има истинска наука за материалите на автомобила и вреди на превозното средство при работа на превключващите зъбни колела. Практичните моторни звуци и климатът ще ви накарат да си мислите, че управлявате истинската игра за тест на отборни автомобили.

Има изключително огромни отскоци, огромни склонове, различни закъснения за тази безумна игра с каскади на превозни средства. Можете да закупите превозни средства с всички номера, които сте събрали по пътя си. качете се на седалката, закупете превозни средства, чупете неща, съберете нитроси и вземете най-новите 3D превозни средства с него.

Елате да се присъедините към различни клиенти, за да убиете вашето изтощително време и да го забавлявате.