Roller Ball 3 Red Bounce Ball Love Adventure


Точно ли е да се каже, че сте луд поклонник на подреждането на Red Jump Ball? Red Big Ball 3: Bouncing Ball Love Adventure е предназначен за вас!

Превъртете и подскочете подскачащата червена хоп топка (red skip ball - red roller ball saint) през всяко ниво и спасете иззетата му любима в третата версия на хитовата аранжировка Red Big Ball.

Присъединете се към прекалено червената топка легенда, розовата топка и синята топка в най-добрия свят на играта с топки В тази игра с топка, много червена топка за прескачане (bobbing redball - red hop ball hop 4) спасява света с всички нови червени топчета за движение. За нещастие, неговата обич топка - розова топка е отвлечена. Това е идеалната възможност за много червена топка с рикошет да започне новото изживяване. Върнете се с Redball в този свят и открийте реалността зад изгубената топка за обожание.

Спасяването на вашата млада дама от заговорнически лош човек е достатъчно трудно във всеки случай - но все пак е по-трудно, когато нямате ръце или крака! Червената голяма топка и Розовата топка подреждаха малки детски топки заедно - докато неприятната Черна топка не премести Пинк! Понастоящем Червеният трябва да рикошира, да плава и да се движи по дяволските примки на Черната топка, за да открие младата си дама и да гарантира, че злодеят получава справедливата си награда.