Baby Hippo Care


Baby Hippo Care е непринудена игра, която дава възможност на вашите най-малки да си прекарат добре да завършат начинания и да разберат как да се справят с бебета и нейните спътници. Вие сте отговорни за измиването на зъбите им, обличането им, брането на дрехите им и смяната на памперсите.

Контролът в Baby Baby Hippo Care е ясен за децата. Трябва просто да докоснете различните компоненти или да ги преместите, като плъзнете по екрана. Просто трябва да плъзнете нагоре или на равнина в зависимост от ситуацията.

Както обикновено в тези видове заглавия, Baby Hippo Care предлага страхотни илюстрации с движения, които задължително задържат вниманието на вашия младеж. Въпреки това, най-добрата част е наистина намирането на възможност наистина да се правят упражненията, необходими за справяне с бебетата. Има огромен асортимент от упражнения и всеки от тях е много забавен за завършване. Като се имат предвид всички неща, ще трябва да ги отваряте непрекъснато, докато напредвате в играта. Първоначално ще започнете да се грижите, измивате и грижите за част от героите.