Jelly Bounce 3D


Тази страхотна аркадна игра, наречена Jelly Bounce 3D, ще ви позволи да контролирате малко квадратче сладко, което непрестанно скача нагоре, за да стигне до най-високата точка на екрана, където се намира крайната цел. Безопасно ли е да се каже, че сте готови да тествате рефлексите си?

Скачайте без страх, като започнете с един етап, след това на следващия, така че да се изкачвате постепенно, като се опитвате да не падате от пропастта последователно и да събирате неизброими звезди, които по-късно ще ви позволят да промените външния си вид. Съберете купища допълнителни места и стъпка по стъпка победете безспорно объркващите и обезпокоителни нива, бъдете внимателни с развитието си и стигнете до върха, за да съберете знамето и да спечелите триумфа.

Забавната кукла с конфитюр в играта Jelly Bounce трябва да постигне рекордни резултати с ваше съдействие. Основното нещо, което тя знае как да прави добре, е да прескача и това трябва да се използва, както и вашата сръчност и опит. Скачането ще се извършва на етапи, които се втурват нагоре постоянно. Тези етапи имат едно свойство, което всъщност няма да ви хареса. След контакт с кръглата помощ, тя намалява по размер, първо значително, а след това изчезва отвсякъде. Това означава, че вашият светец може да излезе на сцената ограничение два пъти и това е всичко, така че грешките трябва да бъдат нарушени. Състезавайте се по пътя. Правейки всичко необходимо, за да не пропуснете веднъж, можете да се върнете и да отскочите отново. Задачата на ниво е отскачане и предупреждение. Събирайте звезди, можете да закупите нови скинове върху тях, но ще ви трябват много от тях.

Jam Bounce 3D е аркадна игра, в която контролирате малко джем блокче, скачащо нагоре на различни етапи. По принцип натиснете и задръжте пръста си или левия бутон на мишката, за да контролирате развитието на нивото на jam square. Продължете да скачате от етапите на различни, без да падате. Тези етапи ще намалеят, след като скочи от сега, така че внимавайте за своя ред! Съберете звездите и пристигнете в зенита. Продължете да събирате фокуси, за да можете да актуализирате обшивките за конфитюр.