Final Ninja


Final Ninja е платформинг игра, създадена от Nitrome. Вие сте Такеши, слаб човек, който някога е бил герой, и се опитвате да избягате от предишния си начин на живот и да откриете чувство за помирение. Бившият ти мениджър Акума те преследва и се опитва да се разпореди с теб. Използвайте вашето нинджа въже и сръчност, за да свалите бившия си шеф! Запознайте се с всичко и опитайте своите нинджа способности в 20-те нива, които Final Ninja предлага. Скачайте, бягайте, промъквайте се, използвайте шурикени, примки и много повече! Може ли да се каже, че сте подготвени за последната си мисия, Final Ninja?

Използвайте ключовете на болтовете, за да се движите. Щракнете с мишката, за да хвърляте звезди - натиснете и задръжте бутона на мишката, за да стреляте по въжето и да се придвижите нагоре. Пред вас е нинджа, който трябва да изиграе важна мисия да унищожи престъпно племе. Преминете през всяка една от оценките с него, използвайки бойните способности на неговата легенда, което ще му позволи да премести високи възпиращи средства и да унищожи противниците. Събирайте пакети по пътя си, те ви позволяват да закупите асортимент от хардуер за допълнителни конфликти.

Помогнете на Акума да намери неговия господар Такеши, който е бил отвлечен. Използвайте ключовете на болтовете, за да се движите, предадени на щракване, за да хвърлите шурикени и продължете да натискате, за да хвърлите въже. Използвайте ключа за долния болт, за да го приберете.