City Taxi Simulator


City Taxi Simulator е новата игра на системата за шофьорски изпит. Насладете се на безумна система за тестване на таксита в безплатни таксиметрови игри.

Това е свежият от пластмасата нов и енергичен луд игра на такси с режим на призвание, който ще надгради способностите ви за шофиране на такси. Вие ще изградите вашия домейн, като закупите нови таксиметрови превозни средства. Тази система за тестване на таксита ще ви даде най-доброто участие в таксиметровите игри.

City Taxi Simulator е най-добрите игри за такси. Той има ясна интерактивност, където ще избирате и пускате пътници. Това е най-добрата игра с такси и система за тестване на таксита. Insane Taxi Game има пристрастяващо текущо взаимодействие с тестови мисии.

City Taxi Simulator ви превежда през екскурзията, където се свързвате с градския живот. Ще срещнете хора и лудо шофиране на такси. Можете също така да карате таксито си бързо поради неговия градски мотор. Вашето задължение ще бъде шофиране на такси, бране и изпускане на хора. Игрите на такси ще се нуждаят от вас, за да придобиете умения с новия градски живот. Ще преместите таксито си в движение и ще достигнете целта си възможно най-бързо, колкото времето позволява в тази безумна игра с превозно средство. Играта на такси е свързана с истинска система за тестване на таксита. Направете безумно такси по писти с неравен терен на безплатни игри с превозни средства, изберете своя пътник и си набавете колкото се може повече монети. Това ще ви помогне да препроектирате таксито си и да се придвижите по-бързо в лудата градска игра.