Dune Surfer


В Dune Surfer, целта е да се развие скорост, докато се насочва бяла топка над прогресията на пясъчните издигания. Съберете скорост и се изпратете от един хълм на друг, като едновременно вземете какъвто и да е брой монети, както би било разумно. Опитайте се да не се сблъскате със земята в твърде стръмна точка, като това ще доведе до игра. С облекчаващи вечерни илюстрации и основна механика, това е игра, която е идеална за тези, които се надяват да се отпуснат. Защо не го проверите? Задръжте курсора (или сензорния екран), за да се потопите. Гмуркане на нивото на земята формира скорост.

В Dune Surfer сърфирайте с малката си крещяща топка из суровите територии! Тази нощ е свързана с излитане и скок ниско. По този начин, подгответе се! В тази игра с големи способности щракнете и закачете на екрана, за да ускорите и го доставите, за да позволите на вашата лека топка да полети надолу. Или след това отново можете да използвате болтовете на конзолата, за да играете. В момента седнете и започнете играта!

В тази игра с големи способности основната ви цел е много ясна, но постигането й обикновено е объркано. Трябва просто да почукате с мишката и да задържите или по същество да използвате болтовете на конзолата, за да я преместите. Във всеки случай трябва да промените солидарността си толкова предпазливо, че топката да не удари никъде и да не бъде разбита. В случай, че предприемете високите скокове към прелитането над бялата линия, ще получите корони. По време на играта ще събирате и бижута. Можете да ги използвате, за да отворите други избори за топки и основи, за да добавите още забавно към играта. Ако изключите шанса, можете просто да рестартирате играта. Рестартирайте колкото и поводи да са ви необходими, предвид факта, че няма ограничение за живота. Просто се опитайте да изминете толкова голямо разстояние, колкото може да се очаква. Успех !