Tactical Squad


Tactical Squad е мач за стрелба, направен от MarketJS. Вие сте стратегическа част от екипажа и сте изпаднали, като извадите обективния стикман. Използвайте увеличението на вашия стрелец, за да наблюдавате региона. Трябва да действате бързо, но допълнително спокойно. Съсредоточете се върху това да не стреляте по обикновени граждани и непорочни цели, докато намирате целта на стика. Ще донесете пари в брой за убиване на правилната цел. Използвайте парите, които сте закупили, за да си купите по-добри пушки. Бихте ли могли да бъдете най-добрият нает стрелец на планетата?

Tactical Squad е приятна смъртна игра, която можете да играете в мрежата и за нищо. Силен клиент обвини вашия Тактически отряд в убийство на някои ужасни стикове. Така че грабнете пушката си и се откажете от всички врагове в тази страхотна комбинация от първата индивидуална игра на стрелец и стратегическа техника. Въпросът е да извадите целите си бързо и да ги убиете без случайни загуби.

Носете пари в брой, пазарувайте повече оръжия и станете най-добрият остър стрелец във вашия екипаж. Поемете всяка мисия, която ви е дадена и се опитайте да я завършите, като просто убиете целта и поддържате проходилките живи. Искате ли да направите това? Открийте сега, най-добър късмет и приятно прекарване на играта на Tactical Squad!