Pixel Volley


Pixel Volley е волейболен мач за 2 играчи с ретро стил, който включва много герои, нива и персонализиране на играта. Менюто ви позволява да избирате между три различни режима. Волейболният символ е за бързи мачове. Символът за награда е за състезание, а символът на платформата е за звездната асоциация. В момента, в който спечелите асоциацията Star, отваряте асоциацията Sun! В основата имате прекрасния режим на близки двама играчи. близо до това. играта подчертава множество възможности за персонализиране. Към момента има повече от 50 знака за разглеждане! Освен това можете да променяте принципите на играта. Можете например да играете с мрежа, която минава навсякъде, топка, която се свива, или да играете с американски футбол или топка с трион на основата! Вашите герои продължават като кегли за боулинг, подскачайки към страната, срещу която се изправят, така че направете нещо постоянно да проверявате накъде отиват героите ви. Може ли в даден момент да победите състезанията, асоциациите и вашите спътници в Pixel Volley?

Волейболът е най-честната игра, не изисква извънредни терени, уникални обстоятелства. Достатъчно е да поставите рамката, разделяйки групите и да им дадете топката, да си подхвърлят. Играта може да се координира дори около океана близо до вълнения океан. В нашата игра Pixel Volley групите се избират от индивиди и същества, а топките се променят с всяко ново хвърляне: от футболни до стандартни надуваеми, от страната на океана. За да спечелите, наистина искате да накарате съперника си да пропусне три цели. Вашата група е отляво. Използвайте ключовете на болтовете за управление. В групи от по двама играчи, а на границата на полето са съдиите и внимателно наблюдават изпълнението на принципите.

Pixel Volley е глупаво и ангажиращо волейболно състезание, подчертаващо пикселизирани герои и страхотно текущо волейболно взаимодействие. Вие контролирате двама различни играчи и трябва да ги карате да скачат, за да задържите волейболната топка във въздуха и да я предпазите от контакт с вашата страна на игрището.

Всеки път, когато играете с алтернативна топка от надуваеми топки и футболни топки до топки за ръгби! Намерявайте внимателно скоковете си и пазете топката да не падне твърде ниско, ако не вдигне шум из града. Можете да играете в мач в аркаден стил или да оцените способностите си в състезание! Може ли в даден момент да победите Pixel Volley?