Delicious Halloween Cupcake


Тук на нашия сайт има много забавни и интригуващи игри, а днес ви държим здраво с предизвикателството Delicious Halloween Cupcake от класа за игри Wreck it Ralph. Ралф и Ванелопе ще бъдат основните герои и можете да видите, че днес те трябва да бъдат истински кулинарни специалисти и да готвят заедно с вас.

Можете да видите, че в този нов тест вие, скъпи спътници, трябва да помогнете на героите на Дисни да приготвят най-добрите тарталети за Хелоуин от нашия сайт, което по никакъв начин няма да бъде лесно, с мотива, че ще има различни фиксинга, които трябва да използвате и изненадващо уникални рецепти, които трябва да спазвате с Vanellope и Ralph. Сигурни сме, че ще прекарате невероятно време, тъй като това е поредният онлайн тест за Хелоуин 2019 и ще играете с вашите герои от Дисни номер едно.

Ралф и Ванелопе ще се нуждаят от вашата помощ, за да започнат с търсенето на всеки един от фиксиращите елементи, които са ви необходими, за да приготвите кексчетата и жизненоважни за подобряване на кексчетата. Когато изчистите списъка си за пазаруване, можете да видите, че можете да започнете да готвите тарталети за Хелоуин, така че трябва да се уверите, че Ванелопе и Ралф ще изравнят всичко по време на това ново предизвикателство за готвене. Ще има необичайни устройства за готвене, необикновен бройлер, в който можете да приготвите своите тарталети. Когато формулата е удовлетворена с помощта на мишката, вие, скъпи другари, трябва да сте сигурни, че всъщност ще искате да настроите заледяването и обогатяването на Хелоуин.

Въпреки факта, че звучи просто, сигурни сме, че ще прекарате извънредно време, играейки това неприятно предизвикателство за готвене и подобряване, тъй като скъпи другари, трябва да се уверите, че можете да използвате обогатяването на Хелоуин за тарталети. Използвайте изключителни засенчвания и различни планове за всички сладкиши Wreck it Ralph и сме сигурни, че Vanellope ще се върне на нашия сайт и тя ще продължи да носи нови страхотни предизвикателства за Хелоуин за вас.